Doktersassistente Da Costa

Gezocht per direct doktersassistente voor 20 uur per week

Sinds november 2016 zijn huisartsenpraktijk Kraak en Huisartsenpraktijk Vermaas-Bettman gevestigd in een nieuw gezondheidscentrum Da Costa in Putten. Deze twee praktijken werken op verschillende vlakken intensief samen en het personeel is in gemeenschappelijke dienst.

Vanwege langdurige ziekte van een collega zoeken wij per direct een doktersassistente voor 20 uur per week ter aanvulling van ons team. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract van 11 maanden met mogelijk uitzicht op verlenging.

We zoeken een collega die:
• gediplomeerd en 20 uur per week beschikbaar is. (werkdagen in overleg )
• graag in teamverband werkt en een collegiale instelling heeft
• Die alle facetten van het assistentenvak beheerst.

Wat wij kunnen bieden:
• Een dynamische werkomgeving met nadruk op triage, balie- en telefoonwerkzaamheden en tevens kun je ingezet worden bij het assistentenspreekuur.
• Een energiek team van 4 huisartsen, 5 POH’s en 7 doktersassistentes waarin wij gewend zijn open en direct met elkaar te communiceren en waar gezelligheid en humor ook een grote plek heeft.
• Een contract voor 11 maanden, met mogelijk uitzicht op verlenging
• salaris conform cao Huisartsenzorg.

Voor meer informatie over de praktijken of de vacature kun je contact met ons opnemen en vragen naar Mechteld of Barbara.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je gemotiveerde brief en CV vóór 21 februari 2020 naar onze praktijkmanager Barbara van Kesteren: praktijkmanager.kvb@dacostazorg.nl

Huisartsenpraktijk Kraak              Huisartsenpraktijk Vermaas-Bettman
Klaas Frisohof 20
3882 SZ Putten
Telefoon: 0341 350930                Telefoon: 0341 351640

ĉ
Marielle Bothof,
8 feb. 2020 08:15
Comments