Doktersassistente De Enk

Ben jij die doktersassistent(e) die onze organisatie wil komen versterken?

Per 1 november 2019 zijn wij op zoek naar
een (ervaren) doktersassistent(e) (16 uur)

Wij zoeken een enthousiaste en accurate, gediplomeerde assistente, die servicegericht, zelfstandig en goed kan samenwerken. Betrokken, persoonlijk en professioneel dat is voor ons team het uitgangspunt.

Werkzaamheden
De belangrijkste werkzaamheden betreffen spreekuurplanning, triage, administratieve werkzaamheden en de gebruikelijke medische handelingen binnen een huisartsenpraktijk. Ook het geven van voorlichting en adviezen aan patiënten behoort tot jouw takenpakket. Je hebt dus veel contact met uiteenlopende mensen; jouw rol ligt niet alleen bij de ontvangst en het te woord staan van patiënten, maar je zorgt er ook voor dat zij zich gehoord voelen. Afhankelijk van jouw ervaring, competenties en ambities is het mogelijk om het takenpakket uit te breiden.

Profiel van de kandidaat
● MBO-4 opleiding doktersassistent is een vereiste.
● Dienstverlenende instelling en goede communicatieve vaardigheden
● Enige ervaring met Zorgdossier heeft de voorkeur
● Vereiste competenties: klantgericht, resultaatgericht, plannen en organiseren, kwaliteitsgericht, flexibel, doortastend en betrouwbaar.
● Je werkt graag in teamverband en vindt aandacht voor de patiënt erg belangrijk. Tot slot kun je werken onder druk en werk je te allen tijde zeer zorgvuldig en integer.

Wij bieden
Een met elkaar samenwerkend en gedreven, team in een open, laagdrempelige praktijk. In ons team streven we naar een zelfde open sfeer, waar iedereen haar/zijn verantwoordelijkheid draagt en oog heeft voor het team als geheel en voor de huisartsenzorg, die we met elkaar leveren.
De CAO Huisartsenzorg is van toepassing.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact op nemen met Diana van Dongen, 06-28273486.
Is je interesse gewekt, schrijf dan een sollicitatiebrief met Curriculum Vitae uiterlijk voor 16 november 2019 naar Huisartsen Zorgplein de Enk, ter attentie van Diana van Dongen, Stationsplein 18, 8071 CH Nunspeet, of per mail naar dvdongen@huisartsendeenk.nl.
ĉ
Marielle Bothof,
17 okt. 2019 04:41
Comments