Doktersassistente (zwangerschapswaarneming), Praktijk Weenink-Meulenaar

Vanwege een zwangerschapsverlof van een van onze assistentes is huisartsenpraktijk Weenink- Meulenaar op zoek naar een 

enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente.

In de periode vanaf 20 juni t/m 11 oktober 2019 zoeken wij ondersteuning voor 4 dagen in de week. Bij voorkeur op de volgende dagen: maandag, dinsdag woensdag en vrijdag (08.00 tot 17.00 uur)

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum DaCosta in Putten. Het is een NHG-geaccrediteerde praktijk voor circa 2850 patiënten waar 2 huisartsen, 1 POH-S, 2 POH-GGZ en 4 doktersassistenten werken. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: www.weenink-meulenaar.praktijkinfo.nl. U kunt ook bellen, ons telefoonnummer is 0341-351574.

Wij zoeken een leuke flexibele collega met een verantwoordelijke en professionele werkhouding, die service-gericht werkt en zich adequaat bezighoudt met patiëntenzorg. Wij bieden een tijdelijke werkplek aan in een goed georganiseerde en moderne praktijk, met een gemotiveerd team in een prettige werksfeer.

Ervaring met het HIS Zorgdossier is een pre.
Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief met CV via de mail: praktijk.weenink-meulenaar@dacostazorg.nl of per post: Huisartsenpraktijk Weenink-Meulenaar, Klaas Frisohof 20-8, 3881SZ Putten
Subpagina''s (1): Vacatures
Comments