Doktersassistente Gezondheidscentrum Ermelo - zwangerschapsvervanging

VACATURE DOKTERSASSISTENTE VOOR ZWANGERSCHAPSVERVANGING
ZWANGERSCHAPSVERVANGING JUNI T/M OKTOBER

Gezondheidscentrum Ermelo bestaat uit 6 huisartsen, 13 assistenten, 6 POH’ers en een praktijkmanager. Wij leveren zorg aan circa 11.500 patiënten. In het gezondheidscentrum is tevens een apotheek en een fysiotherapiepraktijk gevestigd. Wij zoeken een


DOKTERSASSISTENTE 
voor 25,5 uur per week 
op maandag, donderdag en vrijdag 

De functie:
Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten zowel aan de balie als aan de telefoon. Naast triage en agendabeheer verricht je medisch technische handelingen en diverse administratieve werkzaamheden.

Wij vragen:
Een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente met goede communicatieve vaardigheden, die stressbestendig is en snel kan schakelen. Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar werkervaring. We zoeken een collega die bekwaam is in het uitvoeren van medisch technische handelingen en telefonische triage als een uitdaging ziet. Ervaring met het HIS Zorgdossier is een pre.

Ons aanbod:
We hebben een vacature beschikbaar voor 25,5 uur per week, met werkdagen op maandag, donderdag en vrijdag, van 1 juni tot en met 31 oktober 2019. Er is ruimte voor bij- en nascholing zodat je je kwaliteiten in je vak verder kunt ontplooien. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Huisartsenzorg. Naast goede zorgverlening voor onze patiënten staat voor ons centraal dat we als team plezier hebben in ons werk en in de onderlinge samenwerking.

Ben jij diegene die van vernieuwing houdt en voor een uitdaging gaat? Dan ben jij de collega om ons team te versterken. Mail je sollicitatiebrief naar Sietske Post: praktijkmanager@gezondheidscentrumermelo.nl


Comments