Nieuws‎ > ‎

Huisartsenpost Harderwijk overgedragen

Geplaatst 31 mei 2012 06:04 door Marielle Bothof   [ 7 jun. 2012 07:23 bijgewerkt ]
Op donderdag 31 mei jongstleden is de huisartsenpost Harderwijk overgedragen aan Medicamus. Jan Langeveld, directeur van Primair Huisartsenposten, overhandigde symbolisch de sleutel van de huisartsenpost aan Roland Ekkelenkamp, directeur van Medicamus Spoedpost B.V. Een en ander vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Dageraitzaal van het St Jansdal ziekenhuis te Harderwijk.

De bijeenkomst met het thema goodbye/hello werd geopend door de voorzitter van Huisartsen Coöperatie Medicamus U.A., Astrid de Vet, huisarts in Ermelo. Zij presenteerde kort de visie en missie van Medicamus. Het onderbrengen van de huisartsenpost onder de coöperatie is een strategische keuze. Medicamus wil de ondersteuning voor de huisartsenzorg in de regio verder uitbreiden. In het verlengde hiervan worden alle huisarts gerelateerde zaken in de regio qua aansturing gebundeld in één organisatie.

Ter afsluiting van het formele gedeelte, waarbij onder andere Primair werd bedankt voor haar goede werkgeverschap en haar positieve bijdrage aan het overgangs-traject, werd gezamenlijk het glas geheven.

Met de overname is een grote stap gezet in de ontwikkeling van Medicamus naar een sterke eerstelijnsorganisatie.

De huisartsenpost Harderwijk blijft bereikbaar onder hetzelfde telefoonnummer. Ook de locatie, de zorgverlening en de zorgverleners zijn ongewijzigd.
Comments