Praktijkondersteuner Somatiek Pontanus

Medisch Centrum Pontanus te Harderwijk is op zoek naar een

Praktijkondersteuner somatiek (POH-S) voor 20-24 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en toegewijde POH-Somatiek die per 1 september 2019 bij ons kan starten. Het betreft een functie van 20-24 uur per week. De aandachtsgebieden zijn CVRM, Diabetes Mellitus, Astma/COPD, nierfalen en ouderenzorg.

De functie 
Je voert zelfstandig je eigen spreekuren en bent samen met de andere POH‘s binnen ons centrum actief betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van de ketenzorg voor chronische ziekten. De functie is veelzijdig en biedt veel afwisseling.

Wie zijn wij en wat bieden we
Medisch Centrum Pontanus is een NHG geaccrediteerde praktijk, waarin 6 huisartsen werkzaam zijn. Ze vormen samen met tien doktersassistentes en 5 POH’s een goed op elkaar ingespeeld team. We bieden een prettige werksfeer in een professionele setting. We hechten eraan kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren met een persoonlijke benadering. We zijn zeer betrokken bij onze patiënten en met elkaar als team; onze huisartsen zijn
laagdrempelig benaderbaar. Ook bieden we een goed en volledig nascholingsaanbod via de zorggroep waaraan onze praktijk is verbonden. Salaris
conform CAO Huisartsenzorg.

We zoeken een POH’er die…
- gediplomeerd is (of binnenkort de opleiding afrondt);
- zichzelf herkent als een toegewijde teamplayer;
- ervaring heeft als zorgverlener;
- goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
- ervaring heeft met een Huisartsen Informatie Systeem (ons HIS: Zorgdossier);
- zelfstandig en gestructureerd kan werken.

Neem contact op..
Mocht bovengenoemde beschrijving van de functie en ons (centrum) je aanspreken, stuur dan je CV samen met je motivatie naar dhr. A.H.IJ. Mulder, huisarts, e-mail: personeelszaken.mcpontanus@gmail.com. Gelieve te reageren vóór 15 juni a.s.
Voor vragen kun je contact opnemen met Alwin Mulder, huisarts of kijk op: www.mcpontanus.nl
Ċ
Marielle Bothof,
28 mei 2019 04:38
Comments