Wijkmanagers

Huisartsen Coöperatie Medicamus UA is de huisartsenorganisatie in de regio Noordwest-Veluwe en Zeewolde. Medicamus staat voor kwaliteit en continuïteit van de huisartsenzorg in deze regio. Doelstelling van Medicamus is de bezieling in de huisartsenzorg te behouden door huisartsen op
zodanige wijze te ondersteunen dat zij zich kunnen focussen op hun primaire proces, de zorg voor de patiënt. De activiteiten van de coöperatie zijn ondergebracht in drie vennootschappen, Medicamus Spoedpost B.V., Medicamus Zorg B.V. en Medicamus Facilitair B.V..

Ben jij de verbindende wijkmanager die wij zoeken?
(parttime functie, 10-36 uur per week)

Medicamus Zorg B.V. zoekt voor haar huisartsengroepen (Hagro) in de verschillende plaatsen wijkmanagers die netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking op lokaal niveau verder ontwikkelen. Ben jij van nature iemand die makkelijk contacten legt en onderhoudt? Ben je bekend met de eerstelijns zorg en beweeg je je makkelijk in ambtelijke kringen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou…

Wat worden je werkzaamheden?
Je faciliteert, stimuleert, bevordert en geeft sturing aan netwerkvorming en multidisciplinaire samenwerking. Je maakt afspraken namens de Hagro en stimuleert op innovatie gerichte gezondheids- en welzijnszorg in samenwerking met de gemeente en partijen binnen je gemeente. Je bent een belangrijke schakel in het lokale netwerken draagt tevens zorg voor de uitvoering van het Medicamus regioplan; een plan dat de praktijk, wijk en regio met elkaar verbindt.

Je werkt in opdracht van de huisartsen en legt inhoudelijk verantwoording aan hen af. Je werkt in een netwerk met wijkmanagers van andere plaatsen en twee regiomanagers. Het betreft een duale managementfunctie met één van de huisartsen uit de lokale Hagro. Per Hagro kunnen we 10-12 uur wijkmanagement inzetten. Het is mogelijk als wijkmanager voor meerdere Hagro’s te werken (maximaal drie). 

Wie ben je?
Je bent van nature een netwerker, die snel en makkelijk verbinding legt. Je communiceert helder en enthousiasmeert mensen door jouw wijze van presenteren. Organiseren, plannen, coördineren en doorpakken zitten jou in het bloed. Je zorgt ervoor dat er concrete resultaten worden geboekt. Je bent sensitief en houdt rekening met belangen van anderen. Je werkt zelfstandig, hebt een groot aanpassingsvermogen en bent flexibel in de werktijden (avondvergaderingen zijn geen uitzondering).

Wat vragen wij?
- HBO/WO werk- en denkniveau;
- Affiniteit met de (huisartsen)zorg;
- Ervaring in een bedrijfskundige of managementfunctie is een pré.

Wat bieden wij?
Een uitdagende nieuwe functie in een energiek en servicegericht team. Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en veel vrijheid om samen met de huisartsengroep(en) invulling te geven aan je functie. Salaris en voorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg (inschaling vooralsnog in schaal 9).

Voor vragen en meer informatie over deze functie kun je terecht bij Mariëlle Bothof of Mirjam Broekhuizen via telefoonnummer 0341-217 217.

Geïnteresseerd in deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 13 maart 2019 per e-mail naar m.bothof@medicamus.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 20 maart in de middag en avond.
Comments